Već kao grad Venecija je nešto posebno i očarava posjetitelje svojim prekrasnim mostovima, palačama, crkvama i muzejima. Markov trg, Duždeva palača i Most uzdaha samo su neke od atrakcija ovog prekrasnog grada na vodi. Ali kada ulicama šeta bezbroj drugih prekrasnih venecijanskih maski, cijeli grad oživi u drugom vremenu i prostoru, a to je i glavni razlog obaveznog sudjelovanja. Centar grada je podijeljen na 6 dijelova: Cannaregio, San Polo, Dorsoduro, Santa Croce, San Marco i Castello. Naravno, posjet Veneciji neće biti potpun ako se ne provozate gondolom po dugim kanalima i uživate u iznimnoj arhitekturi. Grad se sastoji od 116 otoka, 300 kanala, koji su povezani s gotovo 420 mostova.

Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte za Veneciju, a to su iz Beča, Tirane, Banja Luke, Skoplja i Dubrovnika i počinju od 28€, a mi smo dodali i najpovoljnije iz Beograda, Sarajeva i Podgorice i počinju od 133€.

Što se tiče smještaja, pronašli smo vam hotel u samom centru Venecije i noćenje je 34€ noć za 2 osobe, pa npr 3 noćenja / 4 dana počinje od 98€ po osobi iz npr. Tirane, 4 noćenja / 5 dana sa avionom i hotelom iz Dubrovnika iznosi 134€ po osobi itd. Sve zavisi iz kojeg grada polazite, razlika je samo u iznosu avio karte.

Datuma je jako puno iz svakog grada pa birajte koji vam odgovara.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: