Dodatno su pale avio karte za Barcelonu! Mi smo izvukli najjeftinije povratne avio karte s polascima iz Beograda od 50€ (jako puno datuma za doček nove godine!!), iz Zadra 53€, Splita 57€, Dubrovnika 97€, Sarajeva 110€, Zagreba 141€, Podgorice 102€, Beča 50€, Trsta i Tirane 60-ak€, Budimpešte 82€, Sofije 76€, Skoplja 110€, Minhena i Frankfurta od 40€.

Što se tiče smještaja, pronašli smo vam odličan hotel koji ima recenzije 4/5 i iznosi 61€ noć za 2 osobe (link ispod pa na agoda) i budite brzi jer ovaj smještaj će se razgrabiti brzo!

Ukupan iznos za 3 noćenja / 4 dana sa avionom i hotelom 4/5 počinje od 141€ po osobi iz Beograda, Zadra, Splita, Beča, Trsta itd, dok je npr iz Sarajeva, Zagreba ili Podgorice skupje za razliku u izosu avio karte.

Ispod imate jako puno datuma iz svih gradova pa možete kombinirati i na više dana ako želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel/ smještaj tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara smještaj koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Malti, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.