Dodatno su pojeftinile povratne avio karte za Zanzibar i počinju od 455€ iz Venecije, 545€ iz Beograda (za ovo budite brzi, samo je jedan datum!), 524€ iz Budimpešte, 564€ iz Beča, 562€ iz Minhena, dok je najskuplja iz Zagreba 705€. Iz ostalih gradova su nažalost preskupe avio karte.

SMJEŠTAJ

Pronašli smo vam hotel s doručkom recenzja 4/5 koj iznosi 25€ noć za 2 osobe, stoga npr ukupan iznos za 7 noćenja / 8 dana iz Venecije iznosi 542€ po osobi, iz Beograda je ukupno sa avionom i hotelom s doručkom od 632€ po osobi, itd, sve zavisi iz kojeg grada polazite.

Datuma je jako puno pa možete birati koliko dana želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hoteli ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: