Ispred vas se nalaze najjeftinije povratne avio karte za Milano s polaskom iz svih gradova! Povratne avio karte su od 30€ pa do 60€, a polasci su iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra, Sarajeva, Beograda, Skoplja, Podgorice, Tirane, Temišvara, Budimpešte i Minhena.

Ispod avio karata smo vam u žutoj kocki stavili link hotel u centru Milana i noćenje iznosi 82€ za 2 osobe pa tako npr 2 noćenja / 3 dana počinju od 112€ po osobi s polascima iz Zagreba, Zadra, Dubrovnika, Beča, Tirane, Temišvara, dok je npr ukupan iznos sa avio kartom i hotelom iz Beograda, Sarajeva, Splita, Skoplja oko 130€ po osobi za 3 dana, itd.

Datuma je jako puno iz svakog grada pa birajte koji vam odgovara.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.