Izvukli smo najpovoljnije datume iz svih gradova za Lisabon i počinju od 76€ iz Venecije, 105€ iz Beograda, oko 120€ iz Dubrovnika i Splita, Sarajeva 150€ itd, a dodali smo i najpovoljnije iz Beča, Budimpešte, Zagreba, Podgorice, Ljubljane, Skoplja, Sofije i Tirane.

Uz to smo pronašli odličan smještaj u centru grada i noćenje je 37€ za 2 osobe pa ukupan iznos za 5 noćenja / 6 dana sa avionom i smještajem počinje od 168€ po osobi iz Venecije, dok npr. 4 noćenja / 5 dana iz Beograda počinje od 179€ po osobi itd.,, dakle, ukupan iznos varira ovisno iz kojeg grada polazite, odnosno koliko je razlika u avio karti.

Datuma je puno pa možete birati datume kao i broj dana koji vam odgovara.

Iz Lisabona možete lako do Porta jer autobus imate već od 4 eura što vam je odlična prilika za posjetiti oba ova grada! Kartu za bus možete kupiti OVDJE.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Također mate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja i počinju od 25€ za 2 osobe noćenje. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo