Evo kako najjeftinije možete otputovati na Bali! S obzirom da su u zadnje vrijeme avio karte za Bali nevjerovatno previsoke i kako stvari stoje ostat će takve, mi smo pronašli najpovoljniju opciju za Bali, a to je preko obližnje Jakarte. Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte za Jakartu i počinju od 511€ iz Budimpešte, 575€ iz Ljubljane, 578€ iz Zagreba, sličan je iznos i iz Beča, Venecije i Minehna, dok je iz Beograda 740€. Datuma je jako puno pa možete birati?

Iz Jakarte imate direkt letove za Bali za cca 40-ak eura i možete ih rezervirati odmah ispod avio karata za Jakartu.

SMJEŠTAJ

Smještaj na Baliju je jako jeftin i hoteli 4 i 5* počinju od samo 11€ za noć. Mi smo pronašli odličnu vilu 4* s doručkom koje iznosi 20€ noć za 2 osobe pa stoga npr polazak iz Budimpešte za 15 dana iznosi oko 690€ po osobi sa avio kartom do Jakarte, Vilom 4* s doručkom i letom do Balija. Iz Zagreba ukupan iznos sa svim počinje od 749€ po osobi za 14 dana, a slično je iz ostalih gradova dok je malo skuplje iz Beograda.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate listu smještaja za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: