Odlična prilike za ljetovanje na Mallorci je ispred vas! Ispod se nalaze najpovoljnije povratne avio karte za Palmu de Mallorcu iz Beča, Budimpešte, Zagreba, Beograda, Dubrovnika, Splita, Sarajeva, Skoplja, Podgorice, Temišvara, Tirane, Budimpešte, Sofije, Minhena i počinju od 54€! Ovo su najjeftinije povratne avio karte za svakih od ovih gradova i garantiramo da će samo biti još skuplje u narednim danima pa vodite računa o tome!

SMJEŠTAJ

Što se tiče smještaja, stavili smo ispod avio karata link gdje ćete provjereno naći najpovoljniji smještaj na Mallorci i počinju od 60€ noć za 2 osobe. Izbor je velik pa birajte koji vam smještaj odgovara!

DATUM

Datumi su u 7., 8. i 9. mjesecu i ima ih jako puno pa birajte koji vam odgovara.

UKUPAN IZNOS AVIO KARTA + SMJEŠTAJ

Ukupan iznos zavisi iz kojeg grada polazite i koji smještaj odaberete. Kako smo i naveli ispod se nalaze najjeftinije povratne avio karte iz svakog od navedenih avio karata i počinju od 54€ iz Minhena, a smještaj počinje od 60€ noć za 2 osobe tako da ukupan iznos npr. 7 noćenja / 8 dana sa avio kartom i smještajem počinje od 264€ po osobi, dok je npr iz Zagreba 5 dana počinje od 215€ po osobi, iz Beograda ukupno za 7 dana od 313€ po osobi, iz Sarajeva 6 dana ukupno 317€ po osobi itd.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

AVIO KARTE IZ SVIH GRADOVA