Odlična prilika za posjetiti divni Beč jer su povratne avio karte samo 34€ iz Niša, Zadra i Banja Luke, 40-ak€ iz Dubrovnika, Splita, Tirane, iz Podgorice 57€, a dodali smo i najpovoljnije iz Beograda, Sarajeva i Skoplja i počinju od 106€.

Uz to smo pronašli 2 hotela u centru Beča. Prvi je hotel 4* i noćenje za 2 osobe je 61€, a drugi iznosi 63€.

Ukupan iznos, avio karta + hotel 4* za 3 noćenja / 4 dana stoga počinje od 125€ po osobi! Datuma je jako puno ispod, imate opcije na više dana. Ručna prtljaga i avio takse uključene.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo