London? Otkrijte čari ovog svjetskog grada koji spaja povijest, kulturu i modernost. London je jedna od najuzbudljivijih destinacija na svijetu koja nudi nevjerojatne znamenitosti, raznoliku gastronomsku scenu i nevjerojatno živahnu atmosferu.

Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte za Londone iz svih gradova i počinju od 30€! Imate jako puno datuma iz Zagreba, Pule, Dubrovnika, Zadra, Osijeka, Splita, Beograda, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Tirane, Beča i Minhena. Uz to smo pronašli hotel u samom centru Londona i iznosi 82 eura noćenje za 2 osobe, stoga npr. 2 noćenja / 3 dana sa avio kartom i hotelom počinje od 112€ po osobi, ovisno o tome iz kojeg grada polazite.

Datum je puno pa imate opcije i na više dana i sve ćete ih pronaći ispod po gradovima polaska.

ako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a ispod avio karata je hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.