Izvukli smo najpovoljnije datume povratnih avio karata za Rim iz Zagreba, Beograda, Splita, Dubrovnika, Podgorice, Skoplja, Sarajeva, Tirane, Budimpešte, Beča, Niša, Mostara, Sofije i počinju od samo 28€ iz Tirane, 30€ iz Zagreba i Dubrovnika, 36€ iz Splita, 45€ iz Sarajeva, 46€ iz Beograda itd. Uz to smo pronašli 2 hotela s doručkom u centru, jedan je 4* i iznosi 90€ noć za 2 osobe, a drugi 5* je 99€ noć s doručkom.

Ukupan iznos za 3 noćenja / 4 dana sa avionom i hotelom 4* s doručkom počinje od 164€ po osobi iz Zagreba ili Dubrovnka, 170€ iz Splita, 179€ iz Sarajeva, 180€ iz Beograda, itd. Ukoliko se odlučite na opciju s hotelom 5* s doručkom, ukupan iznos za 3 noćenja / 4 dana je 27€ više.

Datuma je jako puno pa imate i opcije na više dana. Datumi se nalaze ispod po gradovima polaska.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Rimu, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo