Izvukli smo najjeftinije povratne avio karte koje su mogu pronaći iz naše regije za ljetovanje na Cipru/ Kipru pa iskoristite dok nisu skočile!

Uz to smo pronašli 5 Hotela na odabir. Prvi je odličan hotel 4* s doručkom koji smo najavili na storiju i iznosi 44€ noć za 2 osobe, a ostali počinju od 46€ noć za 2 osobe. Imate ispod i odvojeno najpovoljnije hotele oko Ayia Nape, Larnace (za putnike iz Beograda, kao i najpovoljnije na čitavom otoku.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Ukoliko se odlučite na ovaj hotel koji je zaista luksuzan, ukupan iznos za 7 noćenja / 8 dana s povratnom avio kartom i hotelom počinje od 199 eura po osobi iz Sofije, dok je iz Zagreba ukupno 249€ po osobi, a npr. iz Beograda 8 dana sa avionom i ovim odličnim hotelom 4* s doručkom počinje od 273€ po osobi itd. Imate i jeftinije hotele / smještaj na odabir.

DATUM

S obzirom da je jako puno datuma ispod, imate i opcije na više i manje dana.

PRTLJAGA

U cijeni je ručna prtljaga i avio takse. Ukoliko želite i kofer, uzmite priority.

GRADOVI POLASKA

Polasci iz Sofije, Zagreba, Beograda, Beča, Budimpešte, a dodali smo i najpovoljnije iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji na Cipru, ovako to izgleda: