Pronašli smo najpovoljnije avio karte iz svih gradova i povratne avio karte počinju od 87€! Iz Venecije, Beča, Budimpešte i Memmingena imate direkt let, a mi smo pronašli najpovoljnije datume s polascima iz Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Ljubljane, Tirane i Frankfurta.

SMJEŠTAJ

Uz to smo pronašli 3 odlična hotela. Prvi je Hotel 4* s bazenom i noćenje je 39€ za 2 osobe, a druga dva su hotel1 3* s doručkom i noćenje je 53€ za 2 osobe, odnosno 60€.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Sve zavisi iz kojeg grada polazite, ali evo npr iz Venecije 6 noćenja / 7 dana (avion + hotel 4*) počinje od 204€ po osobi, iz Beograda je 7 noćenja / 8 dana od 297 ukupno po osobi, iz Zagreba je od 290€ po osobi itd.

DATUM

Datuma je jako puno pa imate opcije na više i manje dana. Važna napomena za Tenerife! Ne gledajte datume jer tamo je toplo svih 12 mjeseci u godini i može se kupati tako da iskoristite bilo koji povoljan datum!

VODIČ ZA SNALAŽENJE ZA PRVI PUT (transfer i sve ostale informacije)

Napisali smo vodič za Tenerife sa puno korisnih informacija i vrlo lako ćete se uz ovaj vodič snalaziti po ovom divnom otoku! Tu imate sve potrebne informacije za putovanje! Vodič ćete pronaći OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo