Odlična prilika za posjetiti Pariz jer su ispred vas najpovoiljnije povratne avio karte iz velikog broja gradova od 28€! Polasci si su iz Zagreba, Zadra, Dubrovnika , Pule, Splita, Beča, Beograda, Skoplja, Podgorice, Budimpešte, Sofije, Temišvara, Sarajeva, Podgorice, Ljubljane, Skoplja, Tirane i Trsta.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata imate listu najpovoljnijeg smještaja u Parizu i počinje od 50€ noć za 2 osobe.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Sve zavisi iz kojeg grada polazite, ali evo npr iz Zagreba je 3 noćenja / 4 dana (avion + smještaj) počinje od 107€ po osobi, iz Beograda je npr. 2 noćenja / 3 dana ukupno od 117€ po osobi, iz Dubrovnika, Zadra malo je 10-20€ skuplje nego iz Zagreba, iz Skoplja je 30€ više nego iz Zagreba itd.

DATUM

Datuma je jako puno pa imate opcije na više i manje dana, možete birati koliko dana želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaj, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo