Putovanje u Vijetnam je avantura koja će vas odvesti u svijet divljih krajolika, prekrasnih plaža i bogate kulture. Vijetnam je poznat po svojoj raznovrsnoj kulturi, od tradicionalne kuhinje do divljih planina i džungli. Posjetite Hanoi ili Ho Chi Minh koji su prepun historijskih znamenitosti i uličnih tržnica, te provesti vrijeme na prekrasnim plažama Da Nanga ili Hoi Ana. Osim toga, moći ćete učiti o vijetnamskoj povijesti, posjetiti komemoracije i muzeje posvećene ratu te uživati u tradicionalnoj vijetnamskoj kuhinji.

Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte za Vijetnam iz svih gradova! Ako nekog grada nema na listi znači da su avio karte preskupe. Povratne avio karte počinju od 427€ iz Minhena, 495€ iz Budimpešta, iz Beča ili Ljubljane oko 560€, iz Beograda od 579€, Zagreba oko 650€, Sarajeva od 576€, a dodali smo i najpovoljnije Frankfurta, Sofije i Tirane i počinju od 438€!

S obzirom da su hoteli jako jeftini u Vijetnamu, ispod avio karata smo stavili link za hotele 4* i 5* za sve gradove i počinju od samo 13€!

Datuma je više na odabir pa birajte koji vam odgovara.

Također smo napisali vodič za Vijetnam i pronaći ćete ga OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo