fbpx

Evo odlične prilike za posjetiti po mnogima najljepši grad Španjolske jer su ispred vas najjeftinije povratne avio karte i 2 hotela u centru grada na odabir. Povratne avio karte počinju od 44€, hoteli su 48€, odnosno 52€ noć za 2 osobe.

Datuma je puno pa možete kombinirati broj dana koliko želite. Polasci su iz Trsta, Beča, Budimpešte, Zagreba, Beograda, Dubrovnika, Sarajeva, Splita, Skoplja, Ljubljane, Tirane, Temišvara, Sofije, Minhena i Frankfurta, dok su nažalost iz drugih gradova karte preskupe ili s kompliciranim presjedanjima.

Također, možete posjetiti i Malagu jer je bus 12€, a kartu za bus možete kupiti OVDJE

UKUPAN IZNOS AVION + SMJEŠTAJ

Sve zavisi od iznosa avio karte, iz kojeg grada polazite i koji ćete hotel odabrati, tako da što jeftinija avio karta, jeftiniji je ukupan iznos sa hotelom. Dakle, ukupan iznos za 4 noćenja / 5 dana počinje od 140€ po osobi.

Što se tiče transfera, možete ga rezervirati OVDJE. Što posjetiti i sve ulaznice(da ne čekate u redovima) možete kupiti OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i smještaj, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a hoteli ispod avio karata u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hote/apartman za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u trenutku objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama, što ne ovisi o nama već o aviokompanijama, odnosno hotelima. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

INDIVIDUALNA PONUDA: Ukoliko želite individualnu ponudu, molimo da pošaljete na mail ponuda@lovcinaputovanja.com VAŽNO! Navedite broj noćenja, broj putnika, destinaciju, polazak iz kojeg grada, datum (što je veći raspon datuma, odnosno što ste više fleksibilni datumima, jeftinija je avio karta, odnosno možemo kreirati jako povoljno ponudu!).

Podijeli: