fbpx

Fenomenalna prilika za posjetiti Dubai je ispred vas jer smo izvukli najpovoljnije povratne avio karte iz svih gradova i pronašli hotel 4* s doručkom koji iznosi 44€ noć za 2 osobe, tako da 5 noćenja / 6 dana počinje od 209€ po osobi, a imate i opcije na više ili manje dana jer je veliki broj datuma ispod u ponudi.

Polasci su iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, Splita, Dubrovnika, Podgorice, Skoplja, Ljubljane, Budimpešte, Beča, Tirane, Sofije, Minhena, Frankfurta, Zuricha

Iz svih gradovi su letovi za Dubai, a iz Beograda i Sarajeva imate i opciju preko Abu Dhabija jer je jeftinije. Iz Abu Dhabija do Dubaija možete lako autobusom (oko 1,5h vožnje sa aerodroma, cijena karte oko 6€).

UKUPAN IZNOS AVIO KARTA + HOTEL 4*

Sve zavisi koji datum odaberete i polazak iz kojeg grada. Ukoliko npr. polazite iz Sarajeva, 5 noćenja / 6 dana sa avionom i hotelom 4* s doručkom počinje od 209€ po osobi, iz Beograda je 20€ eura skuplje, itd.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: