fbpx

Agadir, Fes ili Marrakesh? Možete odabrati! Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte iz svih gradova počinju od 73€! Ispod avio karata imate listu hotela najboljih recenzija u Marrakeshu, Fesu ili Agadiru i počinju od 18€ za Fes, 20€ za Marrakesh, odnosno 28€ za Agadir.

Polasci su iz Beča, Zagreba, Beograda, Zadra, Tirane, Podgorice, Ljubljane, Minhena i Budimpešte.. Iz ostalih gradova su nažalost preskupe avio karte ili ne lete avioni ili su prekomplicirana presjedanja pa se nekako organizirajte za polaske iz gore navedenih gradova.

DATUMI

Datuma je jako puno iz svakog grada pa birajte koji vam odgovara i na koliko dana želite!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i smještaj, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u ispod u žutoj. Ukoliko niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, preskočite do ponuda ispod.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hote/apartman za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

PONUDA: Ukoliko želite ili niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, možete od nas zatražiti ponudu prema kojoj ćete izvršiti uplatu. U tom slučaju odaberite ispod koji vam datum odgovara od izlistanih (provjerite koliko je karta na taj datum), iz kojeg grada polazak i odaberite koji vam smještaj odgovara od ponuđenih u žutoj kocki ispod karata i pošaljite nam te podatke na mail ponuda@lovcinaputovanja.com VAŽNO! Ukoliko ne navedete neki od datuma koji su dole izlistani ili smještaj, nećemo uzeti u razmatranje vaš zahtjev za ponudom.

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: