fbpx

Ispred vas se nalaze najjeftinije povratne avio karte za Istanbul iz svih gradova, kao i lista najboljih i najpovoljnijih hotela u strogom centru Istanbula. Možete birati s doručkom ili bez doručka. Polasci su iz Tuzle, Sarajeva, Zagreba, Beograda, Kraljeva, Niša, Splita, Podgorice, Dubrovnika, Ljubljane, Skoplja, Sofije, Tirane, Beča, Minhena, Venecije, Frankfurta, i Zuricha.

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata imate najpovoljnije hotele najboljih recenzija u samom centru Istanbula (pješačka zona) i možete birate između hotela s doručkom ili bez doručka. Hoteli s doručkom počinju od 35€ noć za 2 osobe, a bez doručka od 27€.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Sve zavisi iz kojeg grada polazite, na koji datum i koji hotel odaberete, ali ukupan iznos je zaista jako povoljan neovisno iz kojeg grada polazili jer su ovo garantirano najjeftinije avio karte iz svih gradova kao i najpovoljiniji hoteli koje ćete pronaći, tako da 7 noćenja / 8 dana počinje od 189€ po osobi. Smještaj nikada ne tražite na samo jednoj platformi (npr booking) već koristite npr Skyscanner koji vam izlista sve platforme i pokaže kod koga je najjeftiniji. Uštede su nekad preko 100€!

DATUM

Datuma je jako puno pa birajte koji vam odgovara. Napomena – izlistani datumi su najpovoljniji što se mogu pronaći iz svakog grada.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i smještaj, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u ispod u žutoj. Ukoliko niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, preskočite do ponuda ispod.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hote/apartman za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

PONUDA

Ukoliko želite ili niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, možete od nas zatražiti ponudu prema kojoj ćete izvršiti uplatu. U tom slučaju odaberite ispod koji vam datum odgovara od izlistanih (provjerite koliko je karta na taj datum), iz kojeg grada polazak i odaberite koji vam smještaj odgovara od ponuđenih u žutoj kocki ispod karata i pošaljite nam te podatke na mail ponuda@lovcinaputovanja.com VAŽNO! Ukoliko ne navedete neki od datuma koji su dole izlistani ili smještaj, nećemo uzeti u razmatranje vaš zahtjev za ponudom.

TRANSFER

Što se tiče transfera, možete ga zatražiti od hotela (cca 15-20 eura), uzeti taxi ispred aerodroma koji je isto oko 20 eura, ali se probajte cjenkati 😀 Najjeftinija opcija je Autobus Havaist sa novog aerodroma koji uvijek stoji ispred i vozi prema gradu svakih pola sata, a sa Sabihe je metro. Cijena vožnje je oko 4-5 eura.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su na dan objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i hotel možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: