fbpx

PUTOVANJE NA ŠRI LANKU: otok čaja, kulture i predivnih plaža

Šri Lanka, poznata kao biser Indijskog oceana, nudi nevjerojatnu kombinaciju prirodnih ljepota, bogate povijesti i raznolikih kultura. Posjetite drevne budističke hramove, istražite čuvene plantacije čaja u brdima Nuwara Eliye, ili se opustite na zlatnim plažama kao što su Unawatuna i Mirissa. Ovaj egzotični otok privlači ljubitelje avantura i mira. Doživite čari Šri Lanke i uživajte u njenom jedinstvenom spoju prirode i kulture.

Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte s polaskom iz svih gradova za Šri Lanku i počinju od 334€. Ispod avio karata imate veliki izbor hotela na odabir i počinju od 14€! Filtrirali smo samo hotele najboljih recenzija pa birajte koji vam odgovara. Najjeftinije povratne avio karte su iz Budimpešte (od 334€), Beograda (od 372€), Zagreba (od 557€), Sarajeva (od 573€), Ljubljane (od 557€), Beča (od 368€) i Sofije (od 369€). Iz ostalih gradova su avio karte preskupe ili su komplicirana presjedanja pa se nekako organizirajte za ove.

Datuma je jako puno ispod pa kombinirajte sebi datume i dane na koliko želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a hotel i ispod avio karata u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u trenutku objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama, što ne ovisi o nama već o aviokompanijama, odnosno hotelima. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Podijeli: