fbpx

New York, poznat kao Grad koji nikad ne spava, jedno je od najuzbudljivijih mjesta na svijetu. Istražite znamenitosti poput Times Squarea, Kip slobode, Central Parka i Empire State Buildinga. Uživajte u svjetski poznatoj umjetničkoj sceni, vrhunskim muzejima, te raznolikoj gastronomskoj ponudi. Doživite energiju New Yorka – grada neograničenih mogućnosti i nezaboravnih iskustava.

Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte s polascima iz svih gradova i dodali ispod avio karata listu najpovoljnijeg smještaja u New Yotku pa birajte koji vam odgovara.

Polasci su iz Beograda (povratne od 346€), Zagreba (povratne od 390€), Splita (povratne od 369€), Ljubljane (povratne od 389€), Beča (povratne od 367€), Podgorice (povratne od 447€), Skoplja (povratne od 364€), Budimpešte (povratne od 388€), Tirane (povratne od 359€), Venecije (povratne od 368€), Berlina (povratne od 301€), Minhena (od 406€, direkt), Frankfurta (povratne od 328€, direkt) i Zuricha (povratne od 427€, direkt).

Imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji, ovako to izgleda:

Podijeli: