fbpx

Evo vam odlične prilike za posjetiti divnu Siciliju s polaskom iz bilo kojeg grada pa iskoristite! Mi smo se potrudili i izvukli najpovoljnije povratne avio karte za Siciliju s polascima iz svih gradova i dodali tome listu najpovoljnijeg smještaja na otoku koji počinje od 27€ noć za 2 osobe.

Povratne avio karte počinju od 26€. Iz nekih gradova su skuplje, iz nekih jeftinije, iz nekih ima direkt let, iz nekih nema, ali od ovih avio karata jeftinijih nećete pronaći. Polasci su iz Venecije, Zagreba, Sarajeva, Beograda, Splita, Zadra, Trsta, Tirane, Sofije, Budimpešte, Beča, Ljubljane, Skoplja, Podgorice, Memmingena, Frankfurta i Zuricha

SMJEŠTAJ

Ispod avio karata imate listu najpovoljnijeg smještaja za oba grada na Siciliji – Cataniji i Palermu i počinje od 27€ noć za 2 osobe pa birajte koji vam odgovara.

UKUPAN IZNOS AVION + SMJEŠTAJ

Ukuapn iznos varira o tome iz kojeg grada polazite, na koji datum i koji smještaj odaberete, ali evo primjera radi 6 noćenja / 7 dana sa avionom i smještajem počinje od 110€ po osobi iz Venecije, iz Trsta, Tirane ili Sofije je nekoliko eura skuplje, iz Budimpešte, Beča je cca 30€ skuplje, iz Zadra, Zagreba, Splita, Sarajeva je cca 60-ak eura skuplje, iz Beograda 100-njak eura itd.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i smještaj, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u ispod u žutoj. Ukoliko niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, preskočite do ponuda ispod.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hote/apartman za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

PONUDA: Ukoliko želite ili niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, možete od nas zatražiti ponudu prema kojoj ćete izvršiti uplatu. U tom slučaju odaberite ispod koji vam datum odgovara od izlistanih (provjerite koliko je karta na taj datum), iz kojeg grada polazak i odaberite koji vam smještaj odgovara od ponuđenih u žutoj kocki ispod karata i pošaljite nam te podatke na mail ponuda@lovcinaputovanja.com VAŽNO! Ukoliko ne navedete neki od datuma koji su dole izlistani ili smještaj, nećemo uzeti u razmatranje vaš zahtjev za ponudom.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u trenutku objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama, što ne ovisi o nama već o aviokompanijama, odnosno hotelima. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: