Ryanair ima akciju -20% koja traje samo danas i avio karte po smjeru su samo 13€, a povratne su vaše već za 26€! Jako je puno destinacija pa budite brzi! Mi uz najpovoljnije datume na akciji za Ryanair dodali i akcijske karte Wizzaira i akcije ostalih aviokompanija + najpovoljniji smještaj za sve datume na akciji!

Tako da ispod možete pronaći povratne avio karte za Siciliju, Milano od 26€, Maltu, Toskanu, Rim, Pariz, Krf, London, Cipar/Kipar, Kopenhagen, Dublin, Budimpeštu od 30€, Barcelonu, Kos od 34€, Prag od 40€, Jordan od 41€, Porto od 45€, Atenu od 47€, Nicu od 52€, Maroko od 67€ i još puno drugih destinacija…

Polasci su iz svih gradova iz kojih leti Ryanair, a to su: iz Zagreba, Dubrovnika, Zadra, Pule, Splita, Niša, Sarajeva, Banja Luke, Podgorice, Tirane, Budimpešte, Beča, Trsta, Venecije, Sofije, Memmingena i Frankfurta.

Datuma je jako puno iz svih gradova, a odmah imate i najpovoljniji smještaj na datume avio karata na akciji i nalaze se pokraj avio karata, a ovako izgledaju:

Napmena za Skyscanner – Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena (koristi je preko 100 milijuna ljudi mjesečno). Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: