fbpx

Putovanje na Santorini, jedan od najpoznatijih grčkih otoka, nudi nezaboravno iskustvo sa svojim bijelim kućama i plavim kupolama koje se uzdižu iznad tirkiznog mora. Gradovi Fira i Oia poznati su po spektakularnim zalascima sunca, dok su plaže poput Perisse i Kamari idealne za uživanje na crnim vulkanskim pijescima.

Santorini je također poznat po svojoj gastronomiji, s lokalnim specijalitetima poput fave i svježih morskih plodova, te odličnim vinarijama gdje možete kušati poznata vulkanska vina. Otok je savršena destinacija za romantičan bijeg, avanture i opuštanje.

Istražite Santorini i doživite njegovu jedinstvenu kombinaciju prirodnih ljepota i grčkog šarma.

Izvukli smo najjeftinije povratne avio karte za Santorini iz svih gradova što se mogu pronaći i počinju od 80€. Polasci su iz Beča, Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Splita, Budimpešte, Podgorice, Skoplja, Tirane, Sofije, Venecije, Minhena, Frankfurta i Zuricha. VAŽNO! Iz ostalih gradova nema avio karata ili su komplicirane ili neisplative pa se nekako organizirajte za polazak iz gore navedenih gradova.

SMJEŠTAJ

Uz to smo pronašli vilu, recenzija 4/5 sa bazenom i noćenje je 35€ za 2 osobe, tako da npr. 5 noćenja / 6 dana počinje od 167€ po osobi! Ukoliko vam ne odgovara ovaj smještaj, ispod ovog imate veliki broj drugih smještaja na Santoriniju za koji garantiramo da je najpovoljniji što ćete pronaći pa birajte koji vam odgovara.

DATUM

Datuma je jako puno u ponudi (ispod se nalaze u plavim kockama). Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA I TAKSE

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Ako trebate dodatni kofer uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i smještaj, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u ispod u žutoj. Ukoliko niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, preskočite do ponuda ispod.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hote/apartman za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

PONUDA: Ukoliko želite ili niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, možete od nas zatražiti ponudu prema kojoj ćete izvršiti uplatu. U tom slučaju odaberite ispod koji vam datum odgovara od izlistanih (provjerite koliko je karta na taj datum!!!), iz kojeg grada polazak i odaberite koji vam smještaj odgovara od ponuđenih u žutoj kocki ispod karata i pošaljite nam te podatke na mail ponuda@lovcinaputovanja.com VAŽNO! Ukoliko ne navedete neki od datuma koji su dole izlistani ili smještaj, nećemo uzeti u razmatranje vaš zahtjev za ponudom.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u trenutku objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama, što ne ovisi o nama već o aviokompanijama, odnosno hotelima. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

Podijeli: