fbpx

Doček Nove godine u Parizu pruža nevjerojatno romantično iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Francuska prijestolnica poznata je po svom šarmu, luksuznim restoranima, znamenitostima i vatrometima koji će vam pružiti nezaboravan doček Nove godine. Avio karte i hoteli za doček nove godine su znatno skuplje nego na druge datume zbog velike potražnje, stoga je ovo što smo pronašli daleko najpovoljnije što se može pronaći.

Mi smo izvukli najpovoljnije povratne avio karte za doček nove godine u Parizu s polascima iz svih gradova. Ako nekog grada nema, to znači da su preskupe avio karte ili neisplative. Povratne avio karte počinju od 45€, a dodali smo i listu najpovoljnijeg smještaja za doček i počinje od 86€ noć za 2 osobe.

Avio karte iz Zagreba (povratne od 100€), Beograda (povratne od 194€), Sarajeva (povratne od 195€), Skoplja (povratne od 199€), Ljubljane (povratne od 211€), Tirane (povratne od 45€), Temišvara (povratne od 149€), Beča (povratne od 150€), Trsta (povratne od 104€), Sofije (povratne od 92€), Minhena (povratne od 140€), Frankfurta (povratne od 135€), i Budimpešte (povratne od 111€).

Važna napomena! Ovo su jako tražemi datumi i za avion i za smještaj, tako da ako vam sve odgovara budite brzi jer će svakim danom biti još skuplje.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i smještaj, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u ispod u žutoj. Ukoliko niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, preskočite do ponuda ispod.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hote/apartman za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

PONUDA: Ukoliko niste sigurni kako sam kupiti avio karte i smještaj, možete od nas zatražiti ponudu prema kojoj ćete izvršiti uplatu. U tom slučaju odaberite ispod koji vam datum odgovara od izlistanih (provjerite koliko je karta na taj datum!!!), iz kojeg grada polazak i odaberite koji vam smještaj odgovara od ponuđenih u žutoj kocki ispod karata i pošaljite nam te podatke na mail ponuda@lovcinaputovanja.com VAŽNO! Ukoliko ne navedete neki od datuma koji su dole izlistani ili smještaj, nećemo uzeti u razmatranje vaš zahtjev za ponudom.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u trenutku objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama, što ne ovisi o nama već o aviokompanijama, odnosno hotelima. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Podijeli: