fbpx

Pojavile su se jako povoljne last minute povratne avio karte i počinju od 28€! Mi smo uz ove last minute izvukli najpovoljnije povratne avio karte za London iz svih drugih gradova. Imate jako puno datuma iz Dubrovnika, Zadra, Zagreba, Splita, Pule, Beograda, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Ljubljane, Tirane, Beča, Minhena i Trsta, dok su nažalost iz drugih gradova karte preskupe ili s kompliciranim presjedanjima.

Uz to smo pronašli hotel blizu centra Londona i iznosi 94 eura noćenje za 2 osobe, stoga npr. 2 noćenja / 3 dana sa avio kartom i hotelom počinje od 122€ po osobi, ovisno o tome iz kojeg grada polazite. Ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel, stavili smo ispod njega veliki izbor smještaja u Londonu i počinje od 35€ pa birajte koji vam odgovara.

Datum je puno pa imate opcije i na više dana i sve ćete ih pronaći ispod po gradovima polaska.

TRANSFER I ŠTO POSJETITI

Što se tiče transfera, najpovoljnija opcija je autobus. Kartu možete kupiti OVDJE. Što posjetiti u Londonu i sve ulaznice(da ne čekate u redovima) možete kupiti OVDJE

ako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a ispod avio karata je hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: