fbpx

Advent u Pragu: Čarobni praznici u srcu Evrope

Prag se za Advent pretvara u bajkoviti grad prepun božićnih sajmova, a najpoznatijim su na Staromestskom trgu i Václavskom trgu. Uživajte u prazničnim svjetlima, mirisu kuhanog vina (svařák) i tradicionalnim češkim slasticama kao što su medenjaci i trdelník.

Odlična prilika za doživjeti Advent u Pragu je ispred vas jer smo izvukli najpovoljnije povratne avio karte s polaskom iz svih gradova i počinju od 39€. Uz to smo vam pronašli 2 hotela na odabir u centru Praga. Jedan je 32€ noć za 2 osobe, a drugi je 47€ pa birajte koji vam odgovara.

Ukupan iznos sa avio kartom i hotelom ovisi o tome iz kojeg grada polazite, koji hotel odaberete i na koji datum. Iz nekih gradova su avio karte direkt, iz nekih nema, ali ovo ispod su garantirano najpovoljnije što se može pronaći za bilo koji od gradova iz kojeg se odlučite na polazak – počinju od 71€ po osobi.

Polasci iz Venecije, Budimpešte, Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Sarajeva, Ljubljane, Skoplja, Podgorice, Tirane, Temišvara, Sofije, Minhena, Frankfurta i Basela, dok su nažalost iz drugih gradova karte preskupe ili s kompliciranim presjedanjima.

Što se tiče transfera, možete ga rezervirati OVDJE. Što posjetiti i sve ulaznice(da ne čekate u redovima) možete kupiti OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Također mate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja i počinju od 25€ za 2 osobe noćenje. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Podijeli: