fbpx

Pojavile su se iznimno atraktivne povratne avio karte za već od 30€! Mi smo tome dodali odličan hotel recenzija 4/5 s doručkom koji je 49€ noć za 2 osobe. Uz ove atraktivne povratne avio karte, mi smo pronašli najpovoljnije povratne s polascima iz svih gradova pa birajte koje vam odgovaraju. I nesamo to, iz nekih gradova imate veliki broj datum za ljeto 2025!!

Polasci su iz Beča, Sofije, Beograda, Zagreba, Sarajeva, Dubrovnika, Splita, Banja Luke, Podgorice, Budimpešte, Ljubljane, Tirane, Temišvara, Minhena, Dortmunda i Basela. VAŽNO! Ovo su najjeftinije povratne avio karte za svakih od ovih gradova. Iz nekih su direkt letovi, iz nekih su sa kratkim presjedanjima jer nema direkt, dok iz ostalih gradova nema letova ili su neisplativi.

SMJEŠTAJ I UKUPAN IZNOS

Što se tiče smještaja, stavili smo ispod avio karata hotel s doručkom recenzija 4/5 koji iznosi 49€ noć za 2 osobe, tako da ukupan iznos za npr. 4 noćenja / 5 dana sa avio kartom i ovim hotelom počinje od 128€ po osobi. Uzmite u obzir da ako gledate datume u ljetnoj sezoni da će hotel biti skuplji tad, ali stavili smo vam ispod ovog hotela veliki izbor ostalog smještaja na Mallorci za koji garantiramo da je najjeftiniji koji ćete pronaći!

DATUM

Datuma je jako puno pa birajte koji vam odgovara i na koliko dana želite putovati.

TRANSFERI I ŠTO POSJETITI

Što se tiče transfera, možete ga rezervirati OVDJE. Što posjetiti i sve ulaznice(da ne čekate u redovima) možete kupiti OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i smještaj, kao i datumi. Avio karte su u plavim kockama, a smještaj u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hote/apartman za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u trenutku objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama, što ne ovisi o nama već o aviokompanijama, odnosno hotelima. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

AVIO KARTE IZ SVIH GRADOVA

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: