Istanbul – Spoj modernog i dugogodišnje tradicije, “orijent” na dva kontinenta, te čarobni Bosfor – glavne su odlike Istanbula – euroazijskoga grada. Istanbul je u 2014. godini proglašen najpopularnijom turističkom destinacijom na svijetu. Zbog njegove bogate povijesti i činjenice da se radi o jedinom gradu na svijetu koji se proteže na dva kontinenta (Europa i Azija), ovo je putovanje koje ne smijete propustiti!

Diretni let je iz Budimpešte (postoji ispod i opcija iz Zagreba*) je 84 eura (oba smjera), a postoji . Smještaj u Hotelu***** na odličnoj lokaciji koštat će vas samo 60 eur za 2 osobe, uz kupon koji imate dole niže, možete ostvariti dodatni popust na ovu cijenu! Datum leta i povratka iz Budimpešte je 08.10.- 12.10. 2022.

Cijena cijelog aranžmana po osobi je samo 114 eura! Zaista fenomenalna prilika i cijena za posjet ovom čarobnom gradu!

AVIO KARTU IZ BUDIMPEŠTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

NAPOMENA: Opcija leta iz Zagreba je po cijeni 136 eura, ali nije direktni let te se razlikuje datum putovanja (12.05. – 18.05.)

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 56 eura! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

SMJEŠTAJ U HOTELU MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

Santefe Hotel

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Ukoliko putujete vozilom do Budimpešte, možete ga parkirati u blizini aerodroma na linku ispod

https://www.parkvia.com

Uvjeti za ulaz u državu:

Trenutne covid uvjete ulaza u Tursku možete provjeriti na ovom linku:

Podijeli: