Evo jedne odlične prilike za posjetiti Dublin. Povratna avio karta iz Zadra ili Dubrovnika je samo 16 eura, iz Splita 21 eura, a iz Zagreba 50 eura. *Napomena: Avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi 🙂 Datum leta i povratka je 03.04.-06.04. 2022. iz Zadra, iz Dubrovnika 13.04.-20.04.2022., iz Splita 14.04.-19.04.2022., a iz Zagreba na datume 12.04. – 19.04. 2022.

DUBLIN: 4 dana, Let + hotel – 104 eura

Ukoliko trebate smještaj za vas smo pronašli hotel odličnih recenzija (8,6/10) po cijeni 91 eur po osobi za 4 dana. uzeli smo za primjer datume i let iz Zadra, stoga vas cijeli aranžman (let + hotel) košta 107 eura za 4 dana u Dublinu! Super, zar ne! U ovu cijenu su uključeni svi troškovi i pristojbe zračnih luka!

Napomena: ukoliko tražite smještaj za lotove iz drugih gradova i datume samo promjenite datume iz našeg linka ispod za smještaj!

AVIO KARTU IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTU IZ SPLITA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTU IZ DUBROVNIKA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

Ukoliko vam ne odgovaraju datumi, možete nam se javiti da potražimo druge datume.

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj za 2 osobe koštati samo 91 eur! Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: ARYMT

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

NAPOMENA: Na bilo koji smještajni objekt na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon: ARYMT. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Uvjeti ulaza u Irsku:

Ograničenja putovanja povezana s bolešću COVID-19 ukinuta su u Irskoj.

Od 6. ožujka 2022. putnici više ne moraju dostaviti dokaz o cijepljenju, oporavku ili negativnom rezultatu PCR testa.

Od putnika koji putuju u Irsku više se ne traži da ispune obrazac za lociranje putnika zbog bolesti COVID-19 i od putnika se neće tražiti da prije polaska dostave potvrdu o prijemu za putnike.

Ne postoje zahtjevi za karantenu ili testiranje nakon dolaska.

Ukoliko putujete vozilom do Zagreba ili Zadra, možete ga parkirati u blizini aerodroma na linku ispod

https://www.parkvia.com

Podijeli: