Odlična prilika za posjetiti jedinstveni Tajland i doživjeti čari Azije! Povratnu avionsku kartu iz Zadra do Bangkoka  možete kupiti već za samo 273€ ! * Za vas smo pronašli fenomenalan Hotel u Bangkoku koji ima izrazito visoke ocjene (8,8/10) te će vas noći koštati 91eura za dvije osobe. Cijena cijelog aranžmana (avio karta + hotel) stoga iznosi samo 318 eura po osobi iz Zadra, cijena koja je se rijetko nalazi pogotovo iz Hrvatske!

Ukoliko želite otići nekoliko dana na Phuket, imate svakodnevno letove za cca 20 eura iz Bangkoka, a linkove za kupnju smo stavili ispod.

*NAPOMENA: Let iz Zadra slijeće u Berlin u 8:25h a let iz Berlina za Bangkok je u 9:30h. Let iz Berlina ima povezani let preko Singapura i layover od 3h, dok povratni let ima layover preko aerodroma u Singapuru u trajanju 10h, što moćete iskoristiti za posjet Singapuru. (Zračna luka Changi udaljena je 19 km od centra grada. Taksijem je potrebno 15 minuta, a vlakom Mrt 30 minuta što zahtijeva jednostavnu promjenu perona na stanici Tanah Merah Mrt. Košta 1,74 S$ od stanice Changi Airport Mrt vlakom do postaje City Hall Mrt.) Na dan 04.05. slijećete u Berlin u 8h, a let za Zadar imate u 12:30h.

Datum leta i povratka je 25.04.2022.. – 03.05.2022.

AVIO KARTU IZ ZADRA DO BERLINA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTU IZ BERLINA DO BANGKOKA MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj za 2 osobe koštati samo 91 eur! Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: ARYMT

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

LETOVI IZ BANGKOKA PREMA PHUKETU OVDJE:

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Zadru, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

Ukoliko putujete vozilom do Zadra, možete ga parkirati u blizini aerodroma na linku ispod

https://www.parkvia.com

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Podijeli: