Istanbul – Spoj modernog i dugogodišnje tradicije, “orijent” na dva kontinenta, te čarobni Bosfor – glavne su odlike Istanbula – euroazijskoga grada. Istanbul je u 2014. godini proglašen najpopularnijom turističkom destinacijom na svijetu. Zbog njegove bogate povijesti i činjenice da se radi o jedinom gradu na svijetu koji se proteže na dva kontinenta (Europa i Azija), ovo je putovanje koje ne smijete propustiti!

Diretni let je iz Budimpešte ili iz Venecije je 102 eura (oba smjera) . Smještaj u Hotelu***** na odličnoj lokaciji koštat će vas samo 53 eur za 2 osobe uz kupon koji imate dole niže za popust na originalnu cijenu! Datum leta i povratka iz Budimpešte je 22.09.-26.09. 2022., a iz Venecije 21.09.-28.09.2022.

*postoji i opcija polaska iz Zagreba ili Dubrovnika, ali je cijena leta oko 190 eura.

AVIO KARTE IZ BUDIMPEŠTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ VENECIJE MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 53 eura za 2 osobe! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Budimpešti ili Veneciji, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox.

Podijeli: