Atena – grad koji nudi toliko toga, od divnih povijesnih građevina do odlične hrane!., Pronašli smo za vas letove iz Beča ili Zagreba te smještaj u srcu Atene i to sve samo za 59 eura ako letite iz Beča, odnosno 78 eura ukoliko letite iz Zagreba!

Datum leta i povratka iz Beča je 18.05.-20.05.2022., a i Zagreba 17.05.-19.05.2022. U nastavku su linkovi za kupovinu karata i smještaja.

AVIO KARTE IZ BEČA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 40 eura za 2 osobe za 3 dana! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Beču možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Osim toga, ukoliko želite ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju, javite nam se, garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene koju možete pronaći!

Podijeli: