ATENA: 3 dana – Let + Hotel u centru – 59 Eur!

Atena – grad koji nudi toliko toga, od divnih povijesnih građevina do odlične hrane!., Pronašli smo za vas letove iz Beča ili Zagreba te smještaj u srcu Atene i to sve samo za 59 eura ako letite iz Beča, odnosno 78 eura ukoliko letite iz Zagreba!

Datum leta i povratka iz Beča je 18.05.-20.05.2022., a i Zagreba 17.05.-19.05.2022. U nastavku su linkovi za kupovinu karata i smještaja.

AVIO KARTE IZ BEČA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 6% popusta uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 40 eura za 2 osobe za 3 dana! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Beču možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Osim toga, ukoliko želite ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju, javite nam se, garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene koju možete pronaći!

Lovci na putovanja

Tražiš najjeftinije letove i putovanja? Na pravom si mjestu! Mi lovimo najbolje cijene za odmor iz snova :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.