Phuket, Tajland! Phuket je najveći tajlandski otok i izrazito dinamičan te je kao takav glavna meta turista, što zbog predivnih plaža što zbog bogatog noćnog života.

Pronašli smo zaista fenomenalnu cijenu leta iz Beča za Phuket (364 eura) te smještaj u odličnom hotelu za 43 eura poosobi, što bi značilo da možete provesti nezaboravnih 12 dana na Phuketu za samo 407 eura! Prilika koju nećete često vidjeti!

Datum leta i povratka iz Beča je 14.09.-25.09.2022. U nastavku su linkovi za kupovinu karata i smještaja.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod tako da će vas smještaj koštati samo 86 eura za 2 osobe za 12 dana! Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: ARYMT

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Beču možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Osim toga, ukoliko želite ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju, javite nam se, garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene koju možete pronaći!

Podijeli: