Što kažete na mješavinu povijesno zanimljivog mjesta, dobre hrane, prekrasnih pješčanih plaža, puno sunca i dinamičnog noćnog života? E pa to je Mallorca!

Let je iz Beča (ili iz Zagreba*) i iznosi samo 18 eura,  Let iz Beča je direktan, dok iz Zagreba ima konekciju preko aerodroma u Milanu.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi  Datum leta i povratka iz Beča je 15.05.- 18.05. 2022., a iz Zagreba 14.05..-18.05.2022.

*Napomena: Postoji jako puno drugih datuma iz oba grada pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi iz primjera.

MALLORCA: 4 dana – Let + Apartman s bazenom na plaži za 57 eura?

Da, zašto ne! Ovo je cijena po osobi ukoliko putujete iz Beča, a opcija iz Zagreba iznosi 103 eura, ali imate dan više! Ispod imate linkove za karte iz Beča, Zagreba i link za rezervaciju smještaja.

AVIO KARTU IZ BEČA MOŽETE KUPITI OVDJE

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE

APARTMAN S BAZENOM NA PLAŽI MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

OSTALE CIJENE I USPOREDBE SMJEŠTAJA PRONAĆI ĆETE OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Ukoliko trebate ponudu za drugi termin ili želite ponudu za neku destinaciju na određene datume pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude!

Podijeli: