Što kažete na jedan odmor na divnoj Ibizi? Zvuči odlično, a pogotovo zvuči odlično ukoliko košta ukupno 98 eura, zar ne?  U ovu cijenu je uključena povratna avio karta 37 eura te apartman s bazenom 61 eura i to sve za 5 dana! *Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi  Datum leta i povratka je 09.05.- 13.052022.
Povratna avio karta iz Beča iznosi 37 eura i u pitanju je direktni let, dok je cijena iz Zagreba po cijeni 82 eura te let nije direktan. Dakle ukupna cijena za 5 dana s polaskom iz Beča iznosi 98 eura, a iz Zagreba 105 eura. Navedena cijena aranžmana je po osobi.

AVIO KARTE IZ BEČA MOŽETE KUPITI OVDJE:

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Ukoliko želite pogledati ponudu i ostalih smještajnih objekata, možete ovdje

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Beču ili Zagrebu, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon RFLI26F13293

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate ponudu za neku destinaciju na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: