Na obalama rijeke Duro Portugal krije jedan od svojih najvećih dragulja – grad Porto. Manji je od Lisabona , ali po ponudi gastronomije , vina i ljepota ne zaostaje.  Nije ni čudo da je Porto osvojio srca turista, a godinama je prepoznat kao najbolja destinacija u Europi. Pronašli smo za vas povratne avio karte za samo 63 eura iz Zagreba*

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka je 12.05.- 19.05. 2022., ali postoje i drugi datumi pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi. Također ispod imate link za smještaj na kojem ćete pronaći najbolje cijene.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE

*Let ima konekcije preko drugih aerodroma.

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: