Što kažete na mjesto gdje možete uživati ​​u kristalno plavoj vodi i bijelim pješčanim plažama, pročešljati povijesne znamenitosti i prepustiti se vrhunskoj kuhinji i uz to sve je jedna od toplijih zimskih destinacija u Europi? E pa to je sve Palermo! Pronašli smo za vas u 7. mjesecu odlične cijene avio karata te još bolji hotel na top lokaciji blizu centra i plaže!

Povratne avio karte su iz Venecije ili Zagreba. Letovi iz Venecija su direktni i koštaju 32 eura, dok iz Zagreba imaju konekcije preko aerodroma preko Rima/Milana i koštaju 76 eura. Hotel se nalazi na 19 minuta hoda od plaže. Ima miran smještaj i udoban ugođaj te se nalazi na mirnoj lokaciji s pogledom na more. Udaljen je samo 4 km od centra Palerma koštat će vas samo 69 eura po osobi za svih 5 dana! Link za kupovinu avio karata i hotela pronađite ispod. Datum leta i povratka je 02.07.- 06.07. 2022.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

AVIO KARTU IZ VENECIJE MOŽETE KUPITI OVDJE

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

  • Kupon za popust: HDGYQ

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA PRONAĆI ĆETE OVDJE

NAPOMENA: Na sve cijene možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate prijevoz do aerodroma u Veneciji, možete ga rezervirati ovdje

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatnih 5 eura popusta uz kupon ispod.

RFLI26F13293

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na određene datume s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: