Tajland napokon ukida  PCR test na dolasku te necijepljeni mogu ući bez karantene!

Od 1.5.2022. Tajland  napokon ukida PCR test  na dolasku te će se moći neometano putovati bilo gdje čim sletite u Tajland.

Nažalost obveza da se registrirate za Thailand pass i dalje ostaje kao i obvezno putno osiguranje koje pokriva Covid liječenje  s minimalnim pokričem od 10000$ 

S obzirom da su od 1.4.2022. ukinuli i obvezu PCR test pred polazak za Tajland jedina prepreka koja vam ostaje je turisticka viza koju morate zatražiti u relativno udaljenoj i sporoj Budimpešti. 

Ukratko svi cijepljeni ( bez vremenskog limita kada ste cijepljeni ) mogu ući u Tajland samo s vizom bez testiranja prije puta ili po dolasku u Tajland. Nema više potrebe da rezervirate hotel na jednu noć s transferom i testom tkz Test&Go.

Putnici koji nisu cijepljeni mogu ući bez karantene!

Svi putnici koji nisu cijepljeni također nemaju vise obvezu raditi PCR test prije polaska niti ovaj na dolasku no i dalje moraju u karantenu 5 dana te rade PCR test na 5. dan. No i tu postoji iznimka, a to je da ste oslobođeni karantene ukoliko napravite PCR test unutar 72h prije polaska.
Sad zašto bi itko odlazio u Tajland i boravio 5 dana u karanteni umjesto da napravi PCR test prije polaska i bude oslobođen toga ?!?!

Izvor:

https://thaimer.net/tajland-napokon-ukida-pcr-test-na-dolasku/

Podijeli: