Jeste za jedno ljetovanje u Grčkoj? Evo super prilike za otok Mykonos, poznat po idiličnim plažama, romantičnim bijelim kućama s pogledom na blistavo more i dodirom toplog grčkog gostoprimstva. Ikonično lijep, ovaj otok je djelić raja na zemlji i destinacija koju morate posjetiti na vašem popisu za putovanja!

Direktni let je iz Venecije i iznosi samo 18 eura, uključujući i povratnu avio kartu. Uz to pronašli smo odličan smještaj s bazenom u blizinu plaže koji će vas koštati samo 139 eura za 2 osobe za sva 4 dana. To znači da cijeli paket aranžman let + hotel za 4 dana iznosi samo 87 eura po osobi!

Datumi polaska i povratka iz Venecije su 06.07.-09.07.2022 Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju smještaja.

Postoji dosta drugih datuma u ponudi pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju.

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU SMJEŠTAJA

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: