Zovu ga jednim od najegzotičnijih grčkih otoka – Zakynthos. Smješten u srcu Jonskog mora, može se pohvaliti prekrasnim prirodnim krajolikom i čarobnim plažama. Posebni zaštitni znak Zakynthosa je svjetski poznata plaža Navagio.  Navagio ima čarobnu tirkiznu vodu, bijeli pijesak i podupiru je dramatične visoke litice. Međutim, osim plaže Navagio, postoji mnogo prekrasnih plaža na Zakynthosu koje biste trebali posjetiti, kao što su Laganas Zante, plaža Gerakas, plaža Vasilikos i plaža Spiantza. 

Direktni let je iz Venecije i iznosi samo 36 eura, uključujući i povratnu avio kartu. Uz to pronašli smo Hotel s bazenom koji će vas koštati samo 117 eura za 2 osobe za svih 8 dana. To znači da cijeli paket aranžman let + hotel za 8 dana iznosi samo 94 eura po osobi! Što drugo reći osim – Zakynthos vam nikad nije bio bliži 🙂

Datumi polaska i povratka iz Venecije su 08.06.-15.06.2022 Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju smještaja.

Postoji dosta drugih datuma u ponudi pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju.

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU SMJEŠTAJA

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

Podijeli: