Jeste za jedan odmor u Grčkoj?  Solun je jedan od najljepših gradova u Grčkoj.  Fantastično je mjesto za odmor i za opuštanje uz zalazak sunca. Posebna atrakcija grada je bijeli toranj koji će vam doslovno oduzeti dah! Postoje stotine stepenica do vrha, ali su vrijedne pogleda na more i grad ispod.

Povratna avio karta iz Zagreba (direktni let) je samo 9 eura u jednom smjeru, a povratna je vaša za 18 eura! Datum leta i povratka je 05.05.-12.05., ali postoji jako puno drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ovaj ne odgovara.

8 DANA U GRČKOJ: Let iz Zagreba + Apartman uz plažu – 108 eura!

Kako smo vidjeli gore, povratna avio karta iznosi 18 eura, a apartman na plaži iznosi 180 eura za 2 osobe, što bi značilo da je cijena aranžmana 108 eura po osobi za 8 dana odmora u Grčkoj! Ispod se nalaze linkovi za kupovinu karata i smještaja.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

KLIKNI OVDJE ZA REZERVACIJU APARTMANA

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: