Na obalama rijeke Duro Portugal krije jedan od svojih najvećih dragulja – grad Porto. Manji je od Lisabona , ali po ponudi gastronomije , vina i ljepota ne zaostaje.  Nije ni čudo da je Porto osvojio srca turista, a godinama je prepoznat kao najbolja destinacija u Europi. Pronašli smo za vas avio karte za samo 14 eura iz Venecije u jednom smjeru, a povratna je vaša za 28 eura! Datum leta i povratka je 24.05.-31.05., ali postoji jako puno drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ovaj ne odgovara. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi.  Također ispod imate link za smještaj na kojem ćete pronaći najbolje cijene.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

KLIKNI OVDJE ZA NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: