Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Što kažete na mjesto gdje možete uživati ​​u kristalno plavoj vodi i bijelim pješčanim plažama, pročešljati povijesne znamenitosti i prepustiti se vrhunskoj kuhinji Sicilije? E pa to je sve Palermo! Pronašli smo za vas u 7. mjesecu odlične cijene avio karata iz Splita za samo 64 eura, iz Zagreba 84 eura, a iz Zadra u 6. mjesecu za 51 eur. Letovi imaju vrlo kratke konekcije s malim layoverima stoga je ovo odlična prilika za lijepo ljetovanje na Siciliji.

Link za kupovinu avio karata iz svakog garda pronađite ispod. Datum leta i povratka iz Zagreba i Splita je 04.07.- 11.07. 2022., a iz Zadra 07.06.-13.06.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

AVIO KARTU IZ SPLITA MOŽETE KUPITI OVDJE

AVIO KARTU IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE

SMJEŠTAJ MOŽETE POTRAŽITI OVDJE

TAKOĐER PROVJERITE OVDJE – POPUST 180 KN NA PRVU REZERVACIJU

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: