Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Samo jedna riječ – Maldivi i to s polaskom iz Zagreba! Povratna avio karta iz Zagreba iznosi 621 eura! Datuma ima nekoliko u 11. i 12. mj., a ovaj iz našeg primjera je 05.12.- 13.12.. 2022. Ukoliko dodamo na ove datume smještaj 4* s doručkom dobijemo jednu fenomenalnu ponudu – 9 dana let + smještaj za 738 eura po osobi!

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ 4* S DORUČKOM MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Na prvu rezervaciju imate dodatnih 180 KN popusta!

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: