Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Faro – destinacija za ljubitelje sunca i plaža! Pronašli smo odličnu priliku za odmor na Faru. Povratna avio karta iz Rijeke + Smještaj za 5 dana za 155 eura po osobi! Ispod su linkovi za kupnju avio karte i smještaja.
Datum leta i povratka je je 12.06.-16.06..2022.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

Let ima konekcije, ali su layoveri kratki.

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

TAKOĐER OVDJE PROVJERITE PONUDU SMJEŠTAJA – POPUST 25$ NA PRVU REZERVACIJU

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: