Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

Jeste za jedno ljetovanje u Grčkoj? Evo super prilike za otok Mykonos, poznat po idiličnim plažama, romantičnim bijelim kućama s pogledom na blistavo more i dodirom toplog grčkog gostoprimstva. Ikonično lijep, ovaj otok je djelić raja na zemlji i destinacija koju morate posjetiti na vašem popisu za putovanja! Pronašli smo za vas jednu priliku koja se ne propušta, tj. više njih 😀

5 dana, Smještaj s doručkom na fenomenalnoj lokaciji (slika ispod) + Avio karte za samo 206 eura!

Imate ispod i opcije na 8 dana za 291 eur iz Budimpešte, odnosno za 293 eura iz Venecije. U svim kombinacijama je uključena povratna avio karta te smještaj na ovoj lokaciji s doručkom.

Datumi polaska i povratka iz Budimpešte su 21.06.-28.06.2022, a iz Venecije 05.07.-09.07.2022. i 28.06.-05.07.2022. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karata i rezervaciju smještaja. Postoji i par drugih datuma u ponudi pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju.

Photo: Carlo Bungalows

KLIKNITE OVDJE ZA KUPNJU AVIO KARTE IZ BUDIMPEŠTE – 21.06.-28.06.

KLIKNITE OVDJE ZA KUPNJU AVIO KARTE IZ VENECIJE – 05.07.-09.07.

Drugi datum (28.06.-05.07.) kupi ovdje

KLIKNITE NA DATUM KOJI VAM ODGOVARA ZA REZERVACIJU SMJEŠTAJA

21.06.-28.06.

05.07.-09.07.

28.06.-05.07.

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste mogli iskoristiti kupon, morate se registrirati na stranici.

Kupon za popust: HDGYQ

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: