Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama nudi mješavinu europske, arapske i afričke kulture i kuhinje.   Priuštite si ljetovanje u ovoj divnoj zemlji i uživajte 8 dana u njenim ljepotama za samo 166 eura! Pronašli smo ljetni termin iz Zagreba (28.06.-05.07.). Dakle, avio karta iz Zagreba + smještaj u odličnom hotelu s unutarnjim i vanjskim bazenom iznosi ukupno za svih 8 dana samo 166 eura! Što reći osim, idemo na Maltu!

Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte i rezervaciju hotela.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

Uvjeti ulaza na Maltu na ovom linku

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: