Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Pripremili smo vam jednu odličnu ponudu za Prag! Povratnu avionsku kartu iz Budimpešte do Praga  možete kupiti za samo 28€. Što se tiče smještaja, pronašli vrlo dobar Hotel*** koji će vas noći koštati 115 eura za dvije osobe, za 4 dana. Cijena cijelog aranžmana (avio karta + hotel) za 4 dana stoga iznosi samo 85 eura po osobi.

Datum leta i povratka je 25.06.-28.06. Postoji puno drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju. Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i hotela.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: