Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Pripremili smo vam jednu odličnu ponudu za ljetni odmor na plažama Albanije! Povratnu avionsku kartu iz Budimpešte do Tirane(direkt let) možete kupiti za 67€. Što se tiče smještaja, pronašli smo lijep aprtman uz plažu koji će vas noći koštati 164 eura za dvije osobe, za 8 dana. Cijena cijelog aranžmana (avio karta + apartman) za 8 dana stoga iznosi 149 eura po osobi.

Zračna luka Tirana, nalazi se 22 km od apartmana, a apartman nudi uslugu transfera.

Datum leta i povratka je 16.06.-23.06. Postoji puno drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju. Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i apartmana.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

APARTMAN MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: