Jeste za jedan odmor, čak štoviše s obzirom da se može koristiti u 6. mjesecu mogli bismo reći ljetovanje u Hrvatskoj, u prelijepom Rabu? 3 dana u hotelu International koji uključuje polupansion za samo 690 kn po osobi!

Ponuda uključuje
  • 2x noćenje u dvokrevetnoj sobi pogled grad/more (ovisno o raspoloživosti) za 2 osobe (1 dijete do 12 godina besplatno)
  • Polupansion
  • Korištenje vanjskog bazena
  • Korištenje whirlpoola
  • Korištenje finske saune
  • Korištenje fitnessa
  • 20% popusta na wellness usluge

Hotel International leži u samom srcu starog dijela grada, pored prostrane promenade. Okružen je starodavnim popločanim uličicama, koje vas prosto zovu da prošetate njima i odete u potragu za znamenitostima grada. Prijatna atmosfera ovog hotela sa svojim odličnim uslugama garantira bezbrižan boravak svakog gosta. Tu, okruženi plavim morem i zelenim palmama, možete zasigurno naći odmor vaših snova.

Poslije dana na plaži ili na izletu se opustite u prijatno ohlađenim sobama, opremljenim sa velikim udobnim krevetom, SAT TV, mini-barom i telefonom. Posebna pažnja je bila posvećena unutarnjoj dekoraciji soba. Odavde gosti mogu da uživaju u jedinstvenom pogledu na visoke jambore zasidrenih lađica, zalaske sunca, prelijepe drvene krovove i stare kamene zidove kuća u starom dijelu grada.

Uživajte, opustite se, zabavite se, odmorite se u krugu obitelji u prijatnoj atmosferi hotela ili se podsjetite na ljubavne trenutke u dvoje. Sve to u Hotelu International i na otoku Rab.

Mnoštvo prelijepih otoka, smaragdno more, mali, zamaknuti zaljevi, zapanjujuće plaže i zelene šume – sve to stvori prelijepu sliku Hrvatske jadranske obale. U zemlji bogate povijesti i izvrsne gastronomije ćete zasigurno naći mjesto za opuštanje duše i tijela.

Hotel možete rezervirati ovdje

Podijeli: